SITUATA AKTUALE – GRATË E PËRDHUNUARA

Kjo faqe përmban informata dhe dokumentacion në lidhje me gratë e dhunuara në Kosovë gjatë luftës 1998-99 .

Tek nën opcioni “Posts” poshtë listës në të djathtë, ju mund të gjeni këto dokumente:

  1. Letër e hapur ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale – AKTI I
  2. Letër e hapur ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale – AKTI II
  3. Letër e hapur drejtuar Ministrit Arban Abrashi, Geverisë dhe Presidentit të Kosovës Hashim Thaqi – AKTI III
  4. Letër e hapur drejtuar Qeverisë së Kosovës – AKTI IV
  5. Letra nga dëshmitarët dhe viktimat